hero-shape-1

Trimwereld. De webshop voor de trimmers & vachtverzorging

Trimwereld is een innovatief concept voor een webshop die we zullen lanceren na de introductie van Trimbeheer 2. Deze webshop biedt een naadloze integratie met Trimbeheer, waardoor je eenvoudig je voorraad kunt beheren en aanvullen vanuit één centraal systeem. Met Trimwereld kun je direct vanuit je Trimbeheer systeem essentiële producten zoals shampoos, handdoeken, scharen en nog veel meer bestellen. Zodra je een bestelling plaatst, wordt deze automatisch gekoppeld aan je voorraad in Trimbeheer zodra de bestelling is ontvangen. Dit zorgt niet alleen voor gemak, maar ook voor een nauwkeurige voorraadbeheer zonder extra administratieve handelingen. Bovendien profiteer je van aantrekkelijke klantenkortingen bij elke bestelling, wat helpt om kosten te besparen en je inventarisatieproces te vereenvoudigen.

De voordelen van Trimwereld strekken zich uit tot zowel gebruikers van Trimbeheer als zelfstandige klanten. Voor Trimbeheer gebruikers betekent de integratie dat je real-time inzicht hebt in je voorraadniveaus, bestellingen snel kunt plaatsen, en automatisch updates ontvangt wanneer je voorraad wordt aangevuld. Dit alles draagt bij aan een efficiënter en effectiever voorraadbeheer, wat je tijd en moeite bespaart.

Maar ook zonder een Trimbeheer abonnement is Trimwereld een waardevolle resource. De webshop is toegankelijk voor alle klanten, waardoor iedereen kan profiteren van het uitgebreide assortiment en de kwaliteitsproducten die we aanbieden. Hoewel de voorraad niet automatisch wordt gekoppeld zoals bij de Trimbeheer gebruikers, biedt de webshop toch een gebruiksvriendelijke en efficiënte manier om je benodigdheden aan te schaffen.

Met Trimwereld streven we ernaar om een totaaloplossing te bieden voor het beheer en aanvullen van je voorraad. Ons doel is om je dagelijkse werkzaamheden te vereenvoudigen en je te voorzien van de beste producten tegen de beste prijzen, allemaal binnen handbereik en geïntegreerd in één systeem.

In de toekomst zullen we blijven innoveren en uitbreiden, zodat Trimwereld en Trimbeheer samen een onmisbaar hulpmiddel worden voor iedereen in de branche. Blijf op de hoogte van onze lancering en ervaar zelf hoe eenvoudig en efficiënt voorraadbeheer kan zijn met Trimwereld en Trimbeheer 2!

Vooraanmeldingen zijn gestart!

Meld je aan voor Trimbeheer en probeer het vanaf September 14 dagen gratis!