hero-shape-1

Trimwijzer. Het all-in platform voor trimsalons & partciulieren

Trimwijzer is een innovatief all-in platform ontworpen om trimsalons en particulieren moeiteloos met elkaar te verbinden. Dit platform stelt particulieren in staat om eenvoudig trimsalons in hun regio te zoeken en direct online een afspraak te plannen. Voor trimsalons biedt Trimwijzer een aantrekkelijke mogelijkheid om hun bedrijf te promoten en te laten groeien.

Trimwijzer zal uitgerust zijn met diverse functies die zowel voor salons als hun klanten een toegevoegde waarde bieden. Een van de belangrijkste functies is review management, waarmee trimsalons actief en efficiënt feedback kunnen beheren en hun online reputatie kunnen verbeteren. Daarnaast biedt Trimwijzer een gebruiksvriendelijke online afsprakenplanner, waarmee klanten gemakkelijk een geschikte tijd kunnen vinden en direct een afspraak kunnen inboeken.

Een andere belangrijke functie is de integratie met social media. Trimsalons kunnen hun social media accounts koppelen aan Trimwijzer, waardoor ze hun online aanwezigheid kunnen versterken en nieuwe klanten kunnen aantrekken. Daarnaast biedt Trimwijzer de mogelijkheid om stageplekken en vacatures te creëren en te beheren, wat het vinden van gekwalificeerd personeel eenvoudiger maakt.

Dankzij een slimme koppeling met Trimbeheer 2, zal Trimwijzer naadloos integreren met het Trimbeheer systeem. Dit betekent dat geplande afspraken automatisch worden gesynchroniseerd met Trimbeheer, waardoor de salon altijd up-to-date is met de meest recente boekingen. Bovendien kunnen trimsalons via Trimwijzer eenvoudig reviewverzoeken naar hun klanten sturen, wat kan bijdragen aan het verhogen van hun beoordelingen en het aantrekken van nieuwe klanten.

De voordelen van Trimwijzer zijn talrijk. Voor particulieren biedt het een eenvoudig en efficiënt middel om de beste trimsalons in hun omgeving te vinden en afspraken te maken. Voor trimsalons biedt het een krachtig platform om hun zichtbaarheid te vergroten, hun klantenbestand uit te breiden en hun bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Trimwijzer en Trimbeheer 2 samen bieden een geïntegreerde oplossing die trimsalons helpt hun bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Door deze innovatieve tools te combineren, kunnen salons profiteren van een gestroomlijnde workflow, verbeterde klantcommunicatie en een sterke online aanwezigheid. Blijf op de hoogte van de lancering van Trimwijzer en ontdek hoe dit platform de manier waarop trimsalons en klanten met elkaar in contact komen, zal transformeren!

Vooraanmeldingen zijn gestart!

Meld je aan voor Trimbeheer en probeer het vanaf September 14 dagen gratis!