hero-shape-1

Trimwereld. De webshop voor de trimmers & vachtverzorging

Trimwereld is een innovatief concept voor een webshop die we zullen lanceren na de introductie van Trimbeheer 2. Deze webshop biedt een naadloze integratie met Trimbeheer, waardoor je eenvoudig je voorraad kunt beheren en aanvullen vanuit één centraal systeem. Met Trimwereld kun je direct vanuit je Trimbeheer systeem essentiële producten zoals shampoos, handdoeken, scharen en nog veel meer bestellen. Zodra je een bestelling plaatst, wordt deze automatisch gekoppeld aan je voorraad in Trimbeheer zodra de bestelling is ontvangen. Dit zorgt niet alleen voor gemak, maar ook voor een nauwkeurige voorraadbeheer zonder extra administratieve handelingen. Bovendien profiteer je van aantrekkelijke klantenkortingen bij elke bestelling, wat helpt om kosten te besparen en je inventarisatieproces te vereenvoudigen.

De voordelen van Trimwereld strekken zich uit tot zowel gebruikers van Trimbeheer als zelfstandige klanten. Voor Trimbeheer gebruikers betekent de integratie dat je real-time inzicht hebt in je voorraadniveaus, bestellingen snel kunt plaatsen, en automatisch updates ontvangt wanneer je voorraad wordt aangevuld. Dit alles draagt bij aan een efficiënter en effectiever voorraadbeheer, wat je tijd en moeite bespaart.

Maar ook zonder een Trimbeheer abonnement is Trimwereld een waardevolle resource. De webshop is toegankelijk voor alle klanten, waardoor iedereen kan profiteren van het uitgebreide assortiment en de kwaliteitsproducten die we aanbieden. Hoewel de voorraad niet automatisch wordt gekoppeld zoals bij de Trimbeheer gebruikers, biedt de webshop toch een gebruiksvriendelijke en efficiënte manier om je benodigdheden aan te schaffen.

Met Trimwereld streven we ernaar om een totaaloplossing te bieden voor het beheer en aanvullen van je voorraad. Ons doel is om je dagelijkse werkzaamheden te vereenvoudigen en je te voorzien van de beste producten tegen de beste prijzen, allemaal binnen handbereik en geïntegreerd in één systeem.

In de toekomst zullen we blijven innoveren en uitbreiden, zodat Trimwereld en Trimbeheer samen een onmisbaar hulpmiddel worden voor iedereen in de branche. Blijf op de hoogte van onze lancering en ervaar zelf hoe eenvoudig en efficiënt voorraadbeheer kan zijn met Trimwereld en Trimbeheer 2!

Blog lezen

Trimwijzer. Het all-in platform voor trimsalons & partciulieren

Trimwijzer is een innovatief all-in platform ontworpen om trimsalons en particulieren moeiteloos met elkaar te verbinden. Dit platform stelt particulieren in staat om eenvoudig trimsalons in hun regio te zoeken en direct online een afspraak te plannen. Voor trimsalons biedt Trimwijzer een aantrekkelijke mogelijkheid om hun bedrijf te promoten en te laten groeien.

Trimwijzer zal uitgerust zijn met diverse functies die zowel voor salons als hun klanten een toegevoegde waarde bieden. Een van de belangrijkste functies is review management, waarmee trimsalons actief en efficiënt feedback kunnen beheren en hun online reputatie kunnen verbeteren. Daarnaast biedt Trimwijzer een gebruiksvriendelijke online afsprakenplanner, waarmee klanten gemakkelijk een geschikte tijd kunnen vinden en direct een afspraak kunnen inboeken.

Een andere belangrijke functie is de integratie met social media. Trimsalons kunnen hun social media accounts koppelen aan Trimwijzer, waardoor ze hun online aanwezigheid kunnen versterken en nieuwe klanten kunnen aantrekken. Daarnaast biedt Trimwijzer de mogelijkheid om stageplekken en vacatures te creëren en te beheren, wat het vinden van gekwalificeerd personeel eenvoudiger maakt.

Dankzij een slimme koppeling met Trimbeheer 2, zal Trimwijzer naadloos integreren met het Trimbeheer systeem. Dit betekent dat geplande afspraken automatisch worden gesynchroniseerd met Trimbeheer, waardoor de salon altijd up-to-date is met de meest recente boekingen. Bovendien kunnen trimsalons via Trimwijzer eenvoudig reviewverzoeken naar hun klanten sturen, wat kan bijdragen aan het verhogen van hun beoordelingen en het aantrekken van nieuwe klanten.

De voordelen van Trimwijzer zijn talrijk. Voor particulieren biedt het een eenvoudig en efficiënt middel om de beste trimsalons in hun omgeving te vinden en afspraken te maken. Voor trimsalons biedt het een krachtig platform om hun zichtbaarheid te vergroten, hun klantenbestand uit te breiden en hun bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Trimwijzer en Trimbeheer 2 samen bieden een geïntegreerde oplossing die trimsalons helpt hun bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Door deze innovatieve tools te combineren, kunnen salons profiteren van een gestroomlijnde workflow, verbeterde klantcommunicatie en een sterke online aanwezigheid. Blijf op de hoogte van de lancering van Trimwijzer en ontdek hoe dit platform de manier waarop trimsalons en klanten met elkaar in contact komen, zal transformeren!

Blog lezen

Efficiënter werken met Trimbeheer

In elke trimsalon is de juiste uitrusting en benodigdheden cruciaal, maar een vaak onderschat aspect van het runnen van een succesvolle salon is het beheer van de administratie. Trimbeheer speelt hierbij een sleutelrol door (bijvoorbeeld) veel van deze routineklussen te automatiseren. Dit omvat het bijhouden van klantrelaties, het verzenden van facturen, en het controleren van betalingen. Dankzij automatisering kun je snel zien of een klant al heeft betaald, en worden facturen automatisch verstuurd na elke afspraak. Hierdoor houd je meer tijd over voor waar je passie echt ligt: het trimmen zelf.

Een ander groot voordeel van trimbeheer is het bijhouden van belangrijke informatie over de huisdieren. Het systeem registreert niet alleen wanneer een hond voor het laatst is getrimd, maar ook of het huisdier specifieke aandoeningen heeft, zoals een historie van vlooien of teken. Dit zorgt voor betere zorg en gepersonaliseerde aandacht voor elk dier dat jouw salon bezoekt.

Trimbeheer is dus niet alleen een voordeel voor de efficiëntie van je salon, maar verbetert ook de zorg voor de huisdieren die je behandelt. Implementeer trimbeheer vandaag nog en ervaar hoe het zowel jouw werklast kan verminderen als de tevredenheid van je klanten kan verhogen. Elk huisdier verdient de beste zorg, en met trimbeheer kun je die bieden.

Blog lezen

Vooraanmeldingen zijn gestart!

Meld je aan voor Trimbeheer en probeer het vanaf September 14 dagen gratis!